Tjenester

Tjenester

Flettverksgjerder

Askøy Gjerdenett AS selger og monterer flettverksgjerder. Flettverksgjerde er den mest vanlige typen gjerde, og kan brukes rundt barnehager, eneboliger og rundt industriområder. Stolpene er galvaniserte, og flettverket leveres grønt eller svart. Et flettverksgjerde et holdbart, og krever ikke vedlikehold.

Vindeltrapper og rettløpstrapper

Askøy Gjerdenett AS selger og monterer vindeltrapper og rettløpstrapper. Vi kan levere totale pakker med montering, trapp og rekkverk.

Rekkverk-rister

Vi leverer fra alt fra enkle industrirekkverk til de lekreste rekkverk med innspent glass.

Landbruksgjerder

Askøy Gjerdenett AS tilbyr et bredt utvalg av ulike typer netting for landbruket i mange forskjellige høyder.

Rømningsveier, utfellbare stiger og stiger med ryggbøyler

Askøy Gjerdenett AS leverer og monterer rømningsveier og utfellbare brannstiger. Rømningsveiene skal til enhver tid dekke behovet for forsvarlig rømning. Adkomst til rømningsvei skal kunne skje uten hindringer.

Når en av våre utfellbare brannredningsstiger ikke er i bruk fremtrer den som en list på veggen og kan kun åpnes ved ønsket rømningspunkt. Stigetrinnene ligger oppover og skjult inne i stigen når den er innfelt. Ved å trekke ut splinten ved rømningspunktet åpnes stigen og felles ut fra veggen av sin egen tyngde. Den kan da klatres i fra begge sider. Stigen monteres vanligvis inntil en balkong eller et vindu.

Kjøre- og gangporter, samt bommer

Askøy Gjerdenett AS leverer og monterer alle typer manuelle porter, enten det skal være slagporter eller skyveporter. Ta kontakt med oss for et godt tilbud!

Vi leverer flere type løsninger for porter og bommer som blir tilpasset etter kundens ønske. Vi leverer alt fra porter for barnehager til motorisert slagport til industri.

Sveising og elektrosveising

Askøy Gjerdenett AS utfører sveising, og har både TIG, MIG OG MAG. Vi tilbyr også elektrodesveising. Vi tilbyr reparasjonssveising av aluminium, svartstål og rustfritt stål. Jobben utføres på vårt verksted, og vi bruker TIG og MIG.

Mekanisk arbeid

Askøy Gjerdenett AS utfører diverse oppdrag innen mekanisk arbeid, som montering og reparasjoner. Ta kontakt for mer informasjon.

ZiFront glassrekkverk

Vi er forhandler for ZiFront. ZiFront glassrekkverk er utviklet med tanke på pris, design, sikkerhet og tilgjengelighet. Her kan vi tilby rekkverk tilsvarende byggevarer du normalt kjøper fra en butikk eller forhandler. Les mer her.

Ta gjerne kontakt med oss!